Drage moje damice,

odziv na pobudo enomesečnega izziva brez sladkorja, prigrizkov in fast food-a je presegel moja pričakovanja. Priznam, da sem pričakovala, da bo deset interesantk. Pa vas je kar 150! Waw.

Torej: Štartamo jutri, 1.8.2018.

Naš izziv? Do konca avgusta poskusiti ne posegati po sladkorju (sladkarije, sladke in gazirane pijače, tortice…), prigrizkih in fast food-u. 

Za to sem se odločila, ker se vedno bolj zavedam kako pozitivno na moje telo vpliva, če počasi in postopoma vse to odstranjujem in svojega vsakodnevnega prehranjevanja.

Zakaj?

NE zato, ker bi bili ti izdelki sama po sebi »redilni« – ker niso.  Ampak, ker…

  • vsebujejo veliko energije v zelo majhni enoti – zlahka jih pojemo preveč.
  • so preokusne kombinacije mastnega, slanega, sladkega in/ali hrustljavega, ki zaobidejo naše signale sitosti in ne nasitijo relativno na njihovo energijsko vrednost – ker se težko ustrezno omejimo, jih skoraj po pravilu pojemo preveč.

In, ker se ženske brez resne discipline težko omejimo pri omenjenih izdelkih je včasih lažje, če jih črtamo iz svoje prehrane in jih nadomestimo z bolj zdravimi in nasitnimi nadomestki.

Skozi mesec vam bova z Nenadom predstavljala dejstva, recepte, ki bodo nadomestili nezdrave obroke in prigrizke ter nasvete, da bomo skupaj lahko uspele!:)

Midva z Nenadom sva se odločila, da se bova mojega življenjskega sloga lotila z njihovo dr.Feelgood metodo #pozdravipameti, ki ne zahteva nepotrebnega in pretiranega odrekanja ter v prehrani obdrži naše najljubše okuse in uživanje v hrani.

Na začetku  trik ni »česa moraš manj« in »česa ne smeš«. Ravno nasprotno: vprašamo se »česa je dobro pojesti več, da bi potem manj vseh ostalih neumnosti«.

 

Torej, če si želiš biti zraven se nujno pofočkaj pod objavo v komentar!

  • Jutri zjutraj izmeri svoje obsege, zapiši si kako se počutiš.
  • To bomo počele 1x tedensko.

Svojih številk ne boš rabila deliti z nikomer, boš pa lahko vodila svojo lastno evidenco.

Tisto, ki pa bo čisto cel mesec zdržala z mano, čaka posebna nagrada-, kaj to bo, pa seveda izveš na koncu. 😀

Si z mano? Hitro se pofočkaj v komentar in jutri ŠTARTAMO! Akciiiiiiijaa. <3 

Prijava na novice

Prijava na novice

Želiš biti redno obveščena o novih vsebinah? Prijavi se na naše novičke. Obljubim, da ne bom smetila tvoj nabiralnik.

Uspešno ste se prijavili. Hvala!